Luiken & betimmeringen door Timmerfabriek Besseling in Vierakker

Vraag een offerte aan
Gereedschap icoon

Luiken worden niet alleen gebruikt om de zon en de kou tegen te houden, ze geven uw woning ook een luxere look. Wij kunnen luiken in verschillende stijlen vervaardigen, afhankelijk van de uitstraling van uw woning. Daarbij letten we bijvoorbeeld op het bouwjaar en de bouwstijl. Wij adviseren u graag over welke luiken en betimmeringen bij uw woonsituatie passen en gaan in onze werkplaats graag voor u aan de slag voor een houten luik op maat!

Houten luiken door Timmerfabriek Besseling

Wij produceren betimmeringen voor binnen en buiten. Hierbij moet men denken aan boeidelen, plinten, sierlijsten, dakkapelwangen, luifels, vensterbanken en architraven. We doen dit veelal voor monumentale panden, maar ook voor degene die net even iets anders wil. Met een ontwerp op maat verrassen we u graag met ons vakmanschap. Meer weten over onze maatwerk luiken? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak met onze timmermannen

Timmerfabriek Besseling
Koekoekstraat 5 
7233 PB Vierakker

KVK 54044235

Privacyverklaring

Contactgegevens

 0575 - 52 08 81

 info@timmerfabriekbesseling.nl

Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld

Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten. Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld.