Lees hier de blog van Timmerfabriek Besseling in Vierakker

 • 06/01/2021
  Timmerfabriek Besseling: al veertig jaar een begrip

  Onze Timmerfabriek Besseling is al meer dan veertig jaar een begrip in de timmerindustrie. Gevestigd in het mooie Vierakker, vlakbij Zutphen, werken we met meer dan tien vakkundige timmerlieden en u kunt dan ook voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden bij ons terecht. Zo maken we onder meer kozijnen, ramen, deuren en trappen, maar ook sierlijsten, luiken, hefschuifpuien en vouwwanden. We maken alles in onze eigen werkplaats die voorzien is van een modern machinepark en uiteraard gebruiken we alleen hoogwaardige houtsoorten, met FSC® certificaat die kwaliteit en duurzaamheid garanderen.

  Lees meer
 • 08/09/2020
  Luiken en betimmeringen

  Vroeger zag je ze heel veel en hadden ze een hele duidelijke functie: warmte en kou buiten de deur houden. Tegenwoordig worden ze ook gebruikt om een woning meer uitstraling te geven: houten luiken. Houten luiken zie je in allerlei stijlen, van heel modern tot klassiek. Dit is meestal afhankelijk van de bouwstijl van de woning maar natuurlijk ook van het jaar waarin de woning gebouwd is.

  Lees meer
 • 14/04/2020
  Houten schuif- of vouwpuien – een ideale oplossing

  Als je een tuin hebt, dan wil je daar graag, als verlenging van je woonkamer, zoveel mogelijk van genieten. Zowel in de zomer als in de winter. Een houten schuif- of vouwpui maakt dat mogelijk. Hiermee creëer je direct een verbinding van de woning naar de tuin en ben je verzekerd van een ruim en open zicht. Bijkomend voordeel is dat een schuifpui garant staat voor extra veel licht, waardoor de kamer meteen een stuk ruimer lijkt.

  Lees meer
 • 04/11/2019
  Vijf belangrijke weetjes over houten kozijnen

  Het gebruik van hout bij het maken van kozijnen gaat al eeuwen terug. Dat is ook niet zo vreemd want hout is een eenvoudig te bewerken natuurproduct. Kozijnen van hout zijn onderhoudsvriendelijk, isolerend en duurzaam. Hout is tegenwoordig dan ook nog steeds het meest gekozen product als het gaat om het plaatsen van (nieuwe) kozijnen. Maar waar moet je op letten als je kiest voor hout? In deze blog leest u meer.

  Lees meer
 • 04/11/2019
  Duurzaam innoveren in de houten trappen

  Houten trappen zijn ook tegenwoordig nog mateloos populair en dat is niet zo vreemd want een houten trap geeft een warme uitstraling, is onderhoudsvriendelijk en heel duurzaam. Nog niet zo heel lang geleden was het moeilijk hele trappen, inclusief de betimmering, van hout met een FSC-keurmerk te maken, maar dat kan nu wel en daarom maken we bij Timmerfabriek Besseling in Vierakker alleen nog trappen van hout dat afkomstig is uit verantwoord bosbeheer, waarbij voor iedere gekapte boom een nieuwe wordt geplant.

  Lees meer

Timmerfabriek Besseling
Koekoekstraat 5 
7233 PB Vierakker

KVK 54044235

Privacyverklaring

Contactgegevens

 0575 - 52 08 81

 info@timmerfabriekbesseling.nl

Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld

Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten. Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld.

Typ tekst hier