Lees hier de blog van Timmerfabriek Besseling in Vierakker

 • 04/11/2019
  Vijf belangrijke weetjes over houten kozijnen

  Het gebruik van hout bij het maken van kozijnen gaat al eeuwen terug. Dat is ook niet zo vreemd want hout is een eenvoudig te bewerken natuurproduct. Kozijnen van hout zijn onderhoudsvriendelijk, isolerend en duurzaam. Hout is tegenwoordig dan ook nog steeds het meest gekozen product als het gaat om het plaatsen van (nieuwe) kozijnen. Maar waar moet je op letten als je kiest voor hout? In deze blog leest u meer.

  Lees meer
 • 04/11/2019
  Duurzaam innoveren in de houten trappen

  Houten trappen zijn ook tegenwoordig nog mateloos populair en dat is niet zo vreemd want een houten trap geeft een warme uitstraling, is onderhoudsvriendelijk en heel duurzaam. Nog niet zo heel lang geleden was het moeilijk hele trappen, inclusief de betimmering, van hout met een FSC-keurmerk te maken, maar dat kan nu wel en daarom maken we bij Timmerfabriek Besseling in Vierakker alleen nog trappen van hout dat afkomstig is uit verantwoord bosbeheer, waarbij voor iedere gekapte boom een nieuwe wordt geplant.

  Lees meer

Timmerfabriek Besseling
Koekoekstraat 5 
7233 PB Vierakker

KVK 54044235

Privacyverklaring

Contactgegevens

 0575 - 52 08 81

 info@timmerfabriekbesseling.nl

Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld

Vraag naar onze FSC®-gecertificeerde producten. Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld.

Typ tekst hier